Mulberry Tasker,Mulberry Outlet

Mulberry Tasker Virksomheden blev grundlagt i 1971 af Roger Saul og hans mor Joan - i 1973 åbnede de en fabrik i Chilcompton , Somerset, England. [3] Mulberry etableret sig som en britisk livsstil mærke , kendt for sine læder krybskytte tasker , herunder kikkerten pose og afsendelse taske. Sortimentet omfatter dametøj , herretøj og fodtøj . Mulberry Group plc er noteret på London Stock Exchange som MUL og aktionærer med 500 eller flere aktier er berettiget til en 20% rabat på Mulberry butikker .

Mulberry Outlet har butikker i hele Storbritannien og i hele verden , herunder Europa, USA, Australien og Asien. Den har hjemsted i Somerset , London og New York. Mulberry fortsætter med at gøre designer lædervarer på sin oprindelige Somerset fabrik, kaldet The Rookery . Selskabet planlægger at udvide fabrikken øge antallet af sække fremstillet i Storbritannien.

I 2006 lancerede Mulberry Sale en læreplads program til fremme lokale unge til at lære produktionen færdigheder og leverer uddannelse og beskæftigelse for lokalsamfundet . Lærlinge , der kandidat fra programmet tilbydes et job på fabrikken i Somerset